Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 1-0 – Δεύτερη σερί νίκη για τη Σαουθάμπτον, σε ελεύθερη πτώση η Άστον Βίλα

Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα 1-0 – Δεύτερη σερί νίκη για τη Σαουθάμπτον, σε ελεύθερη πτώση η Άστον Βίλα

Με γκολ του Άρμστρονγκ στο δεύτερο λεπτό, η Σαουθάμπτον κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της τραγικής Άστον Βίλα και να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Την νίκησε και την προσπέρασε. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άρμστρονγκ που σκόραρε με το… καλημέρα του παιχνιδιού, η Σαουθάμπτον επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στη νίκη κόντρα της Γουότφορντ.

Σε τραγική κατάσταση η Άστον Βίλα που ηττήθηκε για 5η συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα και δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι…

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να ανοίξουν το σκορ! Η άμυνα της Άστον Βίλα… κοιμήθηκε, η μπάλα στρώθηκε στον Άρμστρονγκ που περίμενε έξω από την περιοχή και εκείνος με έναν «κεραυνό» άφησε… άγαλμα τον Μαρτίνες και έγραψε το 1-0!

Η Σαουθάμπτον είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτασε αρκετές φορές στο πρώτο 20λεπτο κοντά στο δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Από την άλλη, η Βίλα ήταν σε… πανικό, με την κατοχή της να μην ξεπερνάει ούτε το 25%!

Οι «άγιοι» ωστόσο έριξαν τον ρυθμό και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «χωριάτες» ανέβασαν τον ρυθμό και πίεσαν για την ισοφάριση. Μάλιστα, λίγο έλειψε να βρουν το γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Ελ Γκάζι στο 46ο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ! Η Βίλα συνέχισε την πίεση και λίγα λεπτά αργότερα άγγιξε και πάλι το γκολ, όταν το σουτ του Μπουεντία «έγλειψε» το δοκάρι των γηπεδούχων!

Αυτή ωστόσο ήταν και η τελευταία φορά που η Βίλα απείλησε σοβαρά, με τους «χωριάτες» να φεύγουν έτσι για άλλη μία φορά με άδεια χέρια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ