Τσέλσι – Μπέρνλι 1-1 – Η Τσέλσι τα έχανε και η Μπέρνλι έβαλε «φωτιά» στην βαθμολογία

Τσέλσι – Μπέρνλι 1-1 – Η Τσέλσι τα έχανε και η Μπέρνλι έβαλε «φωτιά» στην βαθμολογία

Η Τσέλσι προηγήθηκε, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, δεν καθάρισε το παιχνίδι και Μπέρνλι την τιμώρησε, με το 1-1 να βάζει φωτιά στην βαθμολογία της Premier League. Στο +4 από την Λίβερπουλ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, στο +3 από την Σίτι οι Μπλε.

Στάση Μπέρνλι για την Τσέλσι. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Premier League παραχώρησε ισοπαλία στην Μπέρνλι, με το 1-1 του Στάμφορτν Μπριτζ να βάζει φωτιά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, οι Μπλε βρίσκονται στο +4 από την Λίβερπουλ, η οποία αύριο δοκιμάζεται στο Λονδίνο από την εξαιρετική φέτος Γουέστ Χαμ, στο +3 από την Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει νωρίτερα περίπατο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι απόο την αρχή της αναμέτρησης. Επέβαλλε τον ρυθμό της και από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της. Προηγήθηκε με τον Χάβερτς (33΄), έχασε σωρεία ευκαιρίων στην συνέχεια του παιχνίδιου, ωστόσο καμία εξ αυτών δεν ήταν αρκετές για να νικήσουν τον ανίκητο για απόψε Πόουπ. Η Μπέρνλι προς το τέλος του παιχνιδιού βγήκε από το καβούκι της, προειδοποίησε με τον Ροντρίγκες στο 72΄, ωστόσο οι Μπλε δεν έλαβαν το μήνυμα.

Επτά λεπτά αργότερα, η Μπέρνλι πάγωσε το Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς μετά από γέμισμα από δεξιά, ο Ροντρίγκες πήρε νέα κεφαλιά και ο Βίντρα εξ επαφής πλάσαρε για το 1-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ πίεσε για το γκολ της νίκης, ωστόσο δεν κατάφερε τίποτα αξιοσημείωτο, με τον Πόουπ όταν χρειαζόταν να «φωνάζει» παρών, με τους Κλαρετς να κρατούν το 1-1 μέχρι το τέλος.


Τσέλσι:
Μεντί, Τζέιμς, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ (85’ Πούλισικ), Μπάρκλεϊ (73’ Λόφτους Τσικ), Χάντσον Οντόι (85’ Μάουντ), Χάβερτς.

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τέιλορ, Γκούντμουντσον (70’ Βίντρα), Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Κορνέ (88’ Πίτερς), Γουντ (61’ Ροντρίγκες)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Τσέλσι – Μπέρνλι 1-1

Μπρέντφορντ – Νόρτιτς 1-2

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς 2-0

Μπράιτον – Νιούκαστλ (19:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ