Μπράιτον – Νιούκαστλ 1-1

Μπράιτον – Νιούκαστλ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπράιτον και την Νιούκαστλ, η οποία παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Νιούκαστλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Μπράιτον για την 11 αγωνιστική της Premier League και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς όσους έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από 11 αγώνες οι «καρακάξες» παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή η επίδοση ισοδυναμεί με το χειρότερο ξεκίνημά της Νιούκαστλ από καταβολής της Premier League.

Η Μπράιτον ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 24ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Τροσάρντ. Η παράβαση δόθηκε όταν ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το Var καθώς η συγκεκριμένη φάση είχε γίνει τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Οι «γλάροι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχουν κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ τους.

Η Μπράιτον συνέχισε να είναι καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο δεν μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ ώστε να κλειδώσει τη νίκη. Αντίθετα η Νιούκαστλ στην μοναδική της ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι στο 66ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Χέιντεν.

Από εκεί και πέρα το μόνο αξιόλογο στο παιχνίδι ήταν η αποβολή του τερματοφύλακα της Μπράιτον, Σάντσες, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και τη θέση του κάτω από την εστία πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Λιούις Ντανκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ