Τούχελ – «Ελπίζω να επιστρέψουν υγιείς οι Καντέ και Πούλισικ»

Τούχελ – «Ελπίζω να επιστρέψουν υγιείς οι Καντέ και Πούλισικ»

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε τη ανησυχία του όσον αφορά την υγεία των Καντέ και Πούλισικ με αφορμή τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, ελπίζει ότι ο Κρίστιαν Πούλισικ και Ενγκολό Καντέ, θα επιστρέψουν υγιείς από τις υποχρεώσεις που έχουν με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και της Γαλλίας, αντίστοιχα.

Οι δύο άσοι των Λονδρέζων δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, καθώς ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τραυματισμούς, ωστόσο συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022.

Ο Καντέ επέστρεψε μετά από αρκετές ημέρες και αγωνίσθηκε για 85 λεπτά στην ισοπαλία 1-1 με την Μπέρνλι, ενώ ο Πούλισικ, έχει παίξει μόλις τέσσερις φορές από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

«Τους έχουμε προετοιμάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες για εμάς, αλλά ασφαλώς, είναι ελεύθεροι να πάνε στις εθνικές τους ομάδες και ελπίζουμε να πάρουν τα λεπτά συμμετοχής που τους ανεβάζουν σε υψηλότερο επίπεδο όταν επιστρέψουν, εάν δεν τραυματισθούν», είπε ο Τούχελ και πρόσθεσε:

«Πάντα λίγο φοβισμένος σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Πούλισικ θέλει να επιστρέψει, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του πόνου, και όχι ενός νέου τραυματισμούσμού. Είναι ακόμη επώδυνο. Αλλά προσπάθησε τόσο σκληρά και ήθελε απεγνωσμένα να επιστρέψει και χρειαζόμασταν να επιστρέψει. Αλλά ναι, είμαστε λίγο ανήσυχοι. Ελπίζω να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό για να βοηθήσει την χώρα του και να νικήσει σ΄ έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Ελπίζουμε ότι όλα πάνε καλά και τα λεπτά συμμετοχής θα βελτιώσουν την κατάσταση και θα επιστρέψει πιο δυνατός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ