Σαούλ – Επιστρέφει το καλοκαίρι στην Ατλέτικο

Σαούλ – Επιστρέφει το καλοκαίρι στην Ατλέτικο

Η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων για τον Σαούλ και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην Ατλέτικο.

Η Τσέλσι του περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαούλ Νίγκεθ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για το δανεισμό του έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μετακίνηση του Ισπανού μέσου στους μπλε καθυστέρησε αρκετά καθώς υπήρχαν κάποια προβλήματα με το σύστημα TMS της της FIFA που αφορούσε τις διεθνείς μεταγραφές.

Βέβαια μέχρι στιγμής ο Σαούλ δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Τσέλσι για την επιλογή τους. Μέχρι τώρα ο 26χρονος Ισπανός έχει αγωνιστεί μόλις σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο στο Carabao Cup απέναντι στη Σαουθάμπτον έχει αγωνιστεί ένα ολόκληρο 90λεπτο.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Express» η Τσέλσι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του Σαούλ, ενώ και ο προπονητής της ομάδας Τόμας Τούχελ έχει πειστεί για τις ικανότητες του Ισπανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ