Ράσφορντ – Τιμήθηκε από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ για την εκστρατεία του κατά της παιδικής πείνας

Ράσφορντ – Τιμήθηκε από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ για την εκστρατεία του κατά της παιδικής πείνας

Μία άκρως τιμητική διάκριση για τον Μάρκους Ράσφορντ, στον οποίον απονεμήθηκε δια χειρός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ το παράσημο MBE για τη δράση του κατά της παιδικής πείνας την περίοδο της πανδημίας.

Ο Μάρκους Ράσφορντ εκτός από ένας μεγάλος αθλητής είναι και ένας άνθρωπος με ευαισθησίες. Ο Άγγλος διεθνής τιμήθηκε με το παράσημο Member of the British Empire από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, για την εκστρατεία του κατά της πείνας των παιδιών την περίοδο του κορωνοϊού.

Ο 24χρονος επιθετικός μάλιστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να δώσει το μετάλλιο στην μητέρα του, στην οποία έπεσε και όλο το βάρος για να μεγαλώσει αυτόν και τα αδέλφια του, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο, εκμεταλλευόμενος την οικονομική άνεση που του παρέχει το ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο Ράσφορντ ήταν αυτός που έπεισε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον να εφαρμόσει το πρόγραμμά του στα σχολεία της Βρετανίας και να διασφαλίσει ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς φαγητό τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ