Ρότζερς – Μένει στον πάγκο της Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι

Ρότζερς – Μένει στον πάγκο της Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι

Κάτοικος Λέστερ θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της σεζόν ο Μπρένταν Ρότζερς.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπρένταν Ρότζερς, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής δεν προτίθεται να αφήσει την Λέστερ πριν από το καλοκαίρι.

Αυτό υποστηρίζουν ξένα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επιθυμία του Ρότζερς να ολοκληρώσει την τρίτη του χρονιά στον πάγκο των «Αλεπούδων», πριν ψαχτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 48χρονος μετά την περσινή κατάκτηση του FA Cup διανύει και φέτος μία καλή σεζόν με τα χρώματα της Λέστερ, η οποία βρίσκεται μετά από 11 αγώνες στην 12η θέση με 15 βαθμούς.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, είχαν βγει στην αγορά προκειμένου να αναζητήσουν υποψήφιους προπονητές που θα αντικαθιστούσαν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε περίπτωση απομάκρυνσής του, μιας και το μέλλον του Νορβηγού είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη όμως, οι Γκλέιζερς και ο Εντ Γούντγουορντ (διευθύνων σύμβουλος των «μπέμπηδων») ίσως χρειαστεί να τροποποιήσουν τα σχέδιά τους, εξετάζοντας ξανά τις περιπτώσεις των Ζινεντίν Ζιντάν και Έρικ Τεν Χάαγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ