Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Γιαννούλη και Τζόλη

Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Γιαννούλη και Τζόλη

Στον πάγκο της Νόριτς, των Γιαννούλη και Τζόλη, θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Ντιν Σμιθ, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ντιν Σμιθ θα είναι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νόριτς και θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Φάρκε. Μετά το οριστικό ναυάγιο με τον Φράνκ Λάμπαρντ, η Νόριτς στράφηκε στην περίπτωση του Ντιν Σμιθ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα.

Ο νέος προπονητής των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας για 2.5 χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Νόριτς τόνισε, πως πρωταρχικός του στόχος είναι να βελτιώσει και να εξελίξει τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιν Σμιθ:  

«Η Νόριτς είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με σκληροπυρηνικούς οπαδούς που καταλαβαίνουν πλήρως τι σημαίνει να είσαι μέλος του συλλόγου και της κοινότητάς του. Πάντα δούλευα για να βελτιώσω και να εξελίξω τους παίκτες – με αυτό προφανώς έρχονται και βελτιωμένες επιδόσεις. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά με την ιδέα, τη δομή και το όραμα που υπάρχει ήδη στο σύλλογο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ