Σοβαρή εξέλιξη για τον Τσιμίκα

Σοβαρή εξέλιξη για τον Τσιμίκα

Ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σκωτίας με τη Δανία και όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ για την Premier League μετά την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και φαίνεται πως ο Κώστας Τσιμίκας πάει για βασικός κόντρα στους κανονιέρηδες.

Ο Έλληνας αμυντικός που τα πήγε εξαιρετικά και με την Εθνική ομάδα επέστρεψε στο Μέρσεσαϊντ και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα στο ματς με την Άρσεναλ. Ο λόγος είναι πως ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σκωτίας με τη Δανία, η ανησυχία είναι έκδηλη στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ με την κατάσταση του και τα πάντα θα εξαρτηθούν τις επόμενες μέρες.

Ο 27χρονος μπακ αποχώρησε από το ματς με τους Δανούς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η συγκεκριμένη εξέλιξη αναστάτωσε τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Ρόμπερτσον θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τσιμίκας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του, ειδικά μετά την τρομερή σεζόν που πραγματοποιεί με τους κόκκινους σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ