Ο Μπέντζαμιν Μεντί κατηγορείται για ακόμη δύο βιασμούς

Ο Μπέντζαμιν Μεντί κατηγορείται για ακόμη δύο βιασμούς

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μέντι, κατηγορήθηκε για δύο ακόμη βιασμούς, πέραν από τις τέσσερις κατηγορίες που ήδη αντιμετωπίζει.

Ο Γάλλος διεθνής κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες όλες άνω των 16 ετών. Οι συγκεκριμένες επιθέσεις έγιναν από τον ποδοσφαιριστή της Σίτι το διάστημα μεταξύ του Οκτωβρίου του 2020 και τον περασμένο Αυγούστο.

Πέραν από αυτές τις τέσσερις επιθέσεις ακόμη δύο έρχονται να δουν το φως της δημοσιότητας. Έτσι ο Γάλλος αμυντικός είναι αντιμέτωπος πλέον με συνολικά έξι κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση.

Ένας δεύτερος άνδρας, ο Λουίς Σαχα Ματουριέ 40 ετών, καταδικάστηκε επίσης σε δύο επιπλέον κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. Τόσο ο Μεντί  ο οποίος είναι προφυλακισμένος στο HMP Altcourse στο Λίβερπουλ – όσο και ο Ματουριέ θα εμφανιστούν στο Ειρηνοδικείο του Stockport στις 17 Νοεμβρίου.

Οι άνδρες έχουν προγραμματιστεί να δικαστούν στις 24 Ιανουαρίου 2022. Ο Μεντί συνελήφθη αφού μια 17χρονη κοπέλα ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην έπαυλή του, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, στο Cheshire τον Αύγουστο.

Κατηγορήθηκε επίσης για βιασμό μιας γυναίκας τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς και για σεξουαλική επίθεση τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ