Ραϊόλα – «Δεν μπορώ να σταματήσω κανέναν από το να ονειρευτεί τον Πογκπά στην Γιουβέντους»

Ραϊόλα – «Δεν μπορώ να σταματήσω κανέναν από το να ονειρευτεί τον Πογκπά στην Γιουβέντους»

Ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε στο μέλλον του πελάτη του.

Ο Πολ Πογκμπά μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους» και τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για έντονη επιθυμία του Γάλλου μέσου να επιστρέψει στην Γιουβέντους μετά την σεζόν 2015/2016.

Ο μάνατζερ του Πολ Πογκμπά Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε πρόσφατα στο μέλλον του πελάτη του, τονίζοντας πως  δεν μπορεί να αποτρέψει σε κανέναν να ονειρευτεί τον 28χρονο μέσο με τα χρώματα των «μπιανκονέρι».

«Το να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν, όσοι δεν ονειρεύονται είναι νεκροί. Δεν απαγορεύω τα όνειρα σε κανέναν, τα κάνω κι εγώ κάθε μέρα, οπότε ας ονειρευόμαστε, είναι καλό για εσάς. Τότε να δούμε αν θα γίνουν πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Γιουνάιτεντ. Ας δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σταματήσω κανέναν από το να ονειρευτεί τον Πολ στην Γιουβέντους .Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά όταν μιλάμε για τον Πογκμπά στην Αγγλία, ακόμη και οι νεκροί ξυπνάνε…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ