Για αυτόν τον λόγο δεν απέκτησε τον Τόμας Μίλερ η Γιουνάιτεντ

Για αυτόν τον λόγο δεν απέκτησε τον Τόμας Μίλερ η Γιουνάιτεντ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι του 2015 ο Τόμας Μίλερ έφτασε κοντά στους «κόκκινους διάβολους», ωστόσο η σύζυγος του Γερμανού στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική «Bild» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να φέρει τον Τόμας Μίλερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2015.

Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει στη Μπάγερν Μονάχου την διετία 2009-2011, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τον Ολλανδό τεχνικό. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το Μουντιάλ του 2014, και πρώτος του στόχος ήταν ο Τόμας Μίλερ, με την Γιουνάιτεντ να ξεκινά τις συζητήσεις μαζί του προσφέροντας του 20 εκατ. ευρώ ετησίως.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή ήταν κοντά στην ολοκλήρωση της ο Τόμας Μίλερ ενημέρωσε την πλευρά της Γιουνάιτεντ πως αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις, καθώς η σύζυγος του δεν επιθυμούσε την μετακίνηση στο εξωτερικό.

«Το 2014 το ενδιαφέρον μας δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά το 2015 βρισκόμασταν αρκετά κοντά. Η συμφωνία θα είχε κλείσει αν η σύζυγος του Μίλερ ήταν λίγο πιο ανοικτή σε μία μετακόμιση στο εξωτερικό. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Μίλερ στον βοηθό μου, Μάρσελ Μπουτ, ο οποίος είχε αναλάβει όλες τις συζητήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ