Σόλσκιερ – «Νιώθω ασφαλής»

Σόλσκιερ – «Νιώθω ασφαλής»

Σίγουρος για τη θέση του δήλωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, εμφανίστηκε σίγουρος εν μέσω αυξανόμενων εικασιών για το μέλλον του στον σύλλογο, λέγοντας ότι νιώθει ασφαλής στη θέση του παρά το γεγονός ότι η ομάδα του, βρίσκεται εννέα βαθμούς από την κορυφή της Premier League.

Οι κακές εμφανίσεις, όπως η συντριβή με 5-0 από τη Λίβερπουλ και η ήττα στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Σίτι πριν από τη διεθνή ανάπαυλα, ενίσχυσαν την πίεση στον Σόλσκιερ, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα να αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ερωτηθείς αν ένιωθε ασφαλής, ο Σόλσκιερ απάντησε: «Ναι, οι παίκτες, το προσωπικό, εγώ, ο σύλλογος, εργαζόμαστε για έναν στόχο για να βελτιωθούμε, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Οι οπαδοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την ομάδα. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι είσαι πάντα απογοητευμένος και υπό πίεση, επικοινωνούμε ανοιχτά και ειλικρινά. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ καλή για προπόνηση.»

Η τελευταία επίσκεψη της Γιουνάιτεντ στο «Vicarage Road» τον Δεκέμβριο του 2019 ολοκληρώθηκε με νίκη 2-0 για τη Γουότφορντ. Αν και η οικοδέσποινα δυσκολεύεται στην 17η θέση, η πίεση είναι στην Γιουνάιτεντ ξανά, έχοντας πάρει τέσσερις βαθμούς από τα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Διορθώσαμε μερικά πράγματα… Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα δούμε αντίδραση και καλή εμφάνιση».

Η Γιουνάιτεντ θα είναι χωρίς τον αμυντικό Ραφαέλ Βαράν και τον μέσο Πολ Πογκμπά λόγω τραυματισμών, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για τον αμυντικό Λουκ Σο και τον επιθετικό Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός δεν βρέθηκε στην εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού στον τένοντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ