Σόλσκιερ – «Θα πάρει σύντομα τις ευκαιρίες του ο Φαν ντε Μπέικ»

Σόλσκιερ – «Θα πάρει σύντομα τις ευκαιρίες του ο Φαν ντε Μπέικ»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Φαν ντε Μπέικ.

Ο Φαν ντε Μπεκ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σεπτέμβρη του 2020 με την αγγλική ομάδα να καταβάλει το ποσό των 39 εκατομμυρίων ευρώ στον Άγιαξ να τον αποκτήσει.

Βέβαια μετά από ένα χρόνο ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Μάντσεστερ με αρκετές ομάδες της Premier League να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν. Από ότι φαίνεται δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ, καθώς τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές.

Σε δηλώσεις του ο νορβηγός τεχνικός ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας πως το μέλλον του νεαρού βρίσκεται στην ομάδα. Ακόμα τόνισε πως όλο αυτό το διάστημα δούλεψε σκληρά και αξίζει να αγωνίζεται περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ:

«Μιλάω μαζί του γιατί δεν είναι εύκολο όταν οι παίκτες δεν παίζουν όσο νομίζουν ότι θα έπρεπε. Θα συμμετέχει στην ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα του τι πρέπει να κάνει κανείς όταν δεν είναι στο ροτέισον της ομάδας. Θα καρπωθεί τις ανταμοιβές του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ