Λέστερ – Τσέλσι 0-3

Λέστερ – Τσέλσι 0-3

Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι που διέλυσε με 3-0 την Λέστερ πραγματοποιώντας εξαιετική εμφάνιση και ξέφυγε με +6 από τη δεύτερη Σίτι.

Τσέλσι σαν πρωταθλήτρια πέρασε με άνεση από το «King Power Stadium» επικρατώντας με 3-0 επί της Λέστερ. Στο +6 από τη δεύτερη Σίτι η ομάδα του Τούχελ που έχει όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 14′ με κεφαλιά του Ρούντιγκερ. Μάλιστα αυτό ήταν το έκτο γκολ που δέχονται φέτος οι «Αλεπούδες» στο πρωτάθλημα με κεφαλιά, περισσότερα από κάθε ομάδα.

Στο 26′ ήρθε και το 2-0 για την Τσέλσι με κούρσα και σουτ του Καντέ που πλήγωσε την πρώην ομάδα του. Στο 71′ ήρθε και το 3-0 με τον Ζίγιεχ να δίνει στον Πούλισικ και εκείνος με ωραίο τελείωμα σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Πούλισικ και Ρις Τζέιμς πέτυχαν ακόμη δύο γκολ στη συνέχεια τα οποία ακυρώθηκαν όμως ως οφσάιντ ενώ οι «μπλε» είχαν και δύο δοκάρια στο ματς.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σογιουντσού, Έβανς, Αμαρτέι, Ολμπράιτον, Εντιντί, Καστάνιε, Σουμαρέ (75′ Ντιούσμπερι-Χολ), Μπαρνς (46′ Μάντισον), Βάρντι, Λούκμαν

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα, Τσαλόμπα, Ζορζίνιο (77′ Λόφτους-Τσικ), Καντέ, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Μάουντ (63′ Ζίγιες), Χάντσον-Οντόι, Χάβερτς (62′ Πούλισικ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ