Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς : Κοντά σε συμφωνία με τους La Galaxy

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς : Κοντά σε συμφωνία με τους La Galaxy

Έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι παρουσιάζεται από το Sky Sports ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με το έγκυρο Μέσο να αναφέρει πως ο Σουηδός είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα του MLS και πως δεν αποκλείεται να έχει ήδη παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έκανε το «ξεπέταγμα» στην πατρίδα του (Μάλμε), ανέβασε τις μετοχές του στην Ολλανδία (Άγιαξ), αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν στην Ιταλία, Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία) και πλέον είναι έτοιμος να «πετάξει» σε άλλες πολιτείες.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, περί ου ο λόγος, είναι σύμφωνα με το Sky Sports πολύ κοντά σε συμφωνία με σύλλογο του MLS και συγκεκριμένα τους La Galaxy, ομάδα στην οποία αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Άσλεϊ Κοόυλ και τα αδέρφια Ντος Σάντος, Τζόναθαν και Τζιοβάνι. Όπως αναφέρει το έγκυρο Μέσο ενημέρωσης μάλιστα, ο Σουηδός άσος δεν αποκλείεται να έχει παίξει ήδη το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων», αυτό κόντρα στην Μπέρνλι στις 26 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός με τον εκκεντρικό χαρακτήρα και το πλούσιο ταλέντο, ο οποίος είχε πέρυσι μια γεμάτη σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (46 συμμετοχές, 28 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις), ταλαιπωρείται φέτος από πρόβλημα στο δεξί του γόνατο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μετρά μόλις 187′ αγωνιστικά λεπτά στο ενεργητικό του. Υπενθυμίζουμε πως οι La Galaxy προσπάθησαν να τον υπογράψουν και το περασμένο καλοκαίρι, δίχως επιτυχία, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το αν ο Ζλάταν θα δώσει το καλοκαίρι το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας, με τη φανέλα της εθνικής του.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjJ5HqVc8Ag

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ