«Τρελάθηκαν» οι Άγγλοι με Τσιμίκα – Με πόσο τον βαθμολογούν τα ΜΜΕ (pics)

«Τρελάθηκαν» οι Άγγλοι με Τσιμίκα – Με πόσο τον βαθμολογούν τα ΜΜΕ (pics)

Αποθέωση για Τσιμίκα στο Νησί! Ο Έλληνας παίκτης τρελαίνει κόσμο, προσθέτοντας άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση την εφετινή σεζόν.

Η Λίβερπουλ έστησε… πάρτι στο Άνφιλντ, διαλύοντας με συνοπτικές διαδικασίες την Άρσεναλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έσπειρε στους τέσσερις ανέμους το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στη 2η θέση της Premier League και στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι της εφετινής σεζόν, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε φανέλα βασικού στον Κώστα Τσιμίκα, με τον Έλληνα μπακ να βγάζει ασπροπρόσωπο τον Γερμανό τεχνικό για την επιλογή του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, κατέγραψε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, δίνοντας συνέχεια και σε ένα… τρελό στατιστικό όπου είναι πρωταγωνιστής.

Γεμάτη εμφάνιση και… 8.5

Στο Νησί είναι… τρελαμένοι με τον Έλληνα αμυντικό, βαθμολογώντας τον με 8.5 για την εμφάνισή του κόντρα στους «κανονιέρηδες». Ο 25χρονος μπακ έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ, οργώνοντας την αριστερή πτέρυγα. Τα αποθεωτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στην Αγγλία, με τον «Τσίμι» να είναι από τους καλύτερους παίκτες της Λίβερπουλ κόντρα στο σύνολο του Αρτέτα. «Οποτε αγωνίζεται ο Τσιμίκας, η Λίβερπουλ παίζει καλά», σημειώνουν με νόημα στο Νησί.

Κόντρα στους «κανονιέρηδες», είχε 35 πετυχημένες πάσες στις 43, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 81%. Παράλληλα, είχε δύο key passes, δηλαδή πάσες που οδηγούν σε ευκαιρία. Ακόμη μέτρησε δύο σέντρες και είχε και μία επιτυχημένη ντρίμπλα.

Τα στατιστικά του Τσιμίκα:
Ενέργειες με την μπάλα: 70
Πάσες: 35/43 (81%)
Key passes: 2
Σέντρες: 2/6
Ντρίμπλες: 1/2
Μονομαχίες στο έδαφος: 6/9
Μονομαχίες στον αέρα: 0/1
Απομακρύνσεις: 1
Τάκλιν: 4

7/7 και 19-0 γκολ, με τον Τσιμίκα βασικό

Μέχρι στιγμής, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί βασικός σε 7 αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να πηγαίνει… τρένο!

Στους 7 αγώνες με τον «Τσίμι» στο αρχικό σχήμα, η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να φύγει από το γήπεδο με εφτά νίκες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι «κόκκινοι» δεν έχουν δεχθεί ούτε γκολ σε αυτά τα εφτά παιχνίδια που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει παίξει από την αρχή του παιχνιδιού. Τελευταίο… θύμα του, η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, που έφυγε από το Άνφιλντ με το βαρύ 4-0. Παράλληλα, ο νεαρός μπακ έχει σερβίρει και 2 γκολ στους συμπαίκτες του.

Αποθέωση από τους οπαδούς των Reds

Ο Τσιμίκας έχει μπει στην καρδιά των φιλάθλων της Λίβερπουλ, οι οποίοι απαιτούσαν τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ. Με τον Έλληνα μπακ να δικαιώνει τις προσδοκίες τους, καλύπτοντας επάξια το κενό του Ρόμπερτσον.

Οι φίλαθλοι των Reds στάζουν… μέλι για τον Έλληνα αμυντικό, με το twitter να «πλημμυρίζεται» από αποθεωτικά σχόλια για τις ικανότητες του 25χρονου μπακ. Η σύγκριση με τον Ρόμπερτσον μοιάζει αναπόφευκτη, με το κοινό της Λίβερπουλ να επιλέγει… στρατόπεδο.

Ο Τσιμίκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, με τη Λίβερπουλ να… πετάει, όταν είναι στο αρχικό σχήμα ο 25χρονος. Με αυτήν την εικόνα, δεν αργεί η στιγμή, όπου η φανέλα βασικού θα καταλήξει στο… σπίτι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ