Ρονάλντο – Πρότεινε τον Λουίς Ενρίκε ως προπονητή στην Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο – Πρότεινε τον Λουίς Ενρίκε ως προπονητή στην Γιουνάιτεντ

Μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας, την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν για τον πάγκο της ομάδας τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Προς το παρόν οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν ότι στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Μάικλ Κάρικ ως υπηρεσιακός προπονητής. Βέβαια πρόθεση της ομάδας είναι να βρει έναν νέο προπονητή για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του «Sky Sports», λέγεται ότι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκφράσει τη δική του γνώμη για το ποιος θα ήθελε να είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο 36χρονος Γάλλος φέρεται να πρότεινε τον νυν προπονητή της Εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε. Ο 51χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Ισπανίας από το καλοκαίρι του 2018 και δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ρονάλντο θεωρεί ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι ο κατάλληλος προκειμένου να διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταγωνιστεί ξανά τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ