Λουίς Ενρίκε για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ – «Είναι σήμερα πρωταπριλιά και δεν το ξέρω;»

Λουίς Ενρίκε για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ – «Είναι σήμερα πρωταπριλιά και δεν το ξέρω;»

Ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο στα δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει την περίπτωση του για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Όλε Σόλσκιερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την τεσσάρα από την Γουότφορντ να ήταν το αποτέλεσμα που ξεχείλησε το ποτήρι.

Έτσι οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για τον νέο προπονητή της ομάδας ο οποίος θα ξαναβάλει στις «ράγες» των επιτυχιών τους «μπέμπηδες».  Με ανακοίνωση της η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως θα πορευτεί με τον Μάικλ Κάρι ως υπηρεσιακό προπονητή, ωστόσο στόχος είναι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sports» ο Κριστιάνο Ρονάλντο εισηγήθηκε στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ την πρόσληψη του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε.

Όμως ο 51χρονος τεχνικός «έτρεξε» να διαψεύσει τα εν λογό δημοσιεύματα κάνοντας σαφές πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον πάγκο της «Φούριας Ρόχας».

«Είναι σήμερα πρωταπριλιά και δεν το ξέρω;;», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ