Μάντσεστερ Σίτι – Εβερτον 3-0 – H ζωγραφιά του Κανσέλο και το total football της Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι – Εβερτον 3-0 – H ζωγραφιά του Κανσέλο και το total football της Σίτι

Η εξαιρετική Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Έβερτον και πλησίασε και πάλι στο -3 την Τσέλσι. Η ασίστ της χρονιάς από το Κανσέλο στο 1-0 - Ρόδρι και Μπερνάρντο Σίλβα τα άλλα δυο γκολ των Πολιτών.

Εμφάνιση Πρωταθλήτριας. Ακόμη μία, μετά τον περίπατο του Ολντ Τράφορντ για την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, επικράτησε με το «φτωχό» – βάσει ευκαιριών – 3-0 της Εβερτον και πλησίασε στο -3 από την κορυφή και την Τσέλσι.

Το τρένο των Πολιτών μπήκε και πάλι στις ράγες του. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει κάνει δυο πειστικές εμφανίσεις και δείχνει και την φετινή χρονιά είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η Σίτι από την αρχή της αναμέτρησης πίεσε, ο Γκουντογκάν σημάδεψε το δοκάρι του Πίκφορντ αλλά στο 44΄ ο Στέρλινγκ έδωσε την λύση. Η αριστουργηματική μπαλιά του Κανσέλο (5η ασίστ, στα τελευταία τρία παιχνίδια) ξεκλείδωσε την άμυνα των Ζαχαρωτών και ο Στέρλινγκ από κοντά έκανε το 1-0.

Το γκολ του Αγγλου μεσοεπιθετικού έβαλε το νερό στο αυλάκι για την Σίτι, η οποία ένιωθε πλέον πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Η φωτοβολίδα του Ρόδρι (55΄) απλοποίησε περισσότερο τα πράγματα, με το παιχνίδι να μετατρέπεται πλέον σε τυπική διαδικασία.

O Mπερνάρντο Σίλβα, μετά από προσπάθεια του Πάλμερ, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με την Σίτι πλέον να στρέφει την προσοχή στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 5η αγωνιστική του Champions League, το οποίο κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ (76’ Ακέ), Στόουνς, Γουόκερ, Πάλμερ (87′ ΜακΑτί), Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Φόντεν (58’ Μαχρέζ)

Εβερτον: Πίκφορντ, Ντιν, Κιν, Γκόντφρεϊ, Κόουλμαν, Ντελφ (63’ Ροντόν), Άλαν (90′ Ονιάνγκο), Γκρέι (16’ Ιβόμπι), Γκόρντον, Τάουνσεντ, Ριτσάρλισον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ