Τούχελ – «Θέλω να μείνει ο Ρίντιγκερ»

Τούχελ – «Θέλω να μείνει ο Ρίντιγκερ»

Ο Τόμας Τούχελ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει παίκτης της Τσέλσι ο Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε πως υπάρχει εμπλοκή στο θέμα με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι, μολονότι είναι βασική επιλογή του για την άμυνα των «μπλε».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Μπάγερν Μονάχου προσέγγισε την Τσέλσι και επιμένει για τον 27χρονο Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλει να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ρίντιγκερ από την ημέρα που ανέλαβε ο Τούχελ την ομάδα είναι βασικός, αλλά σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είναι θετικός στην πρόταση της Μπάγερν, η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του και στον ίδιο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στα δέκα εκατ. ευρώ, ενώ η Τσέλσι τού προσφέρει επτά εκατ. ευρώ το χρόνο.

«Σίγουρα υπάρχει κάποια καθυστέρηση στις επαφές μας με τον Αντόνιο. Ετσι είναι η κατάσταση, αλλά θέλω να μείνει στην ομάδα και το ξέρει καλά», τόνισε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ