Απολαυστικός διάλογος Κάραγκερ – Σμάιχελ – «Πήγες στη Σίτι» – «Η Λίβερπουλ πήρε ένα πρωτάθλημα και… έβγαλες γλώσσα» (vid)

Απολαυστικός διάλογος Κάραγκερ – Σμάιχελ – «Πήγες στη Σίτι» – «Η Λίβερπουλ πήρε ένα πρωτάθλημα και… έβγαλες γλώσσα» (vid)

Μεγάλο... ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ διεξήχθη στον τηλεοπτικό αέρα...

Ένα διάλογο που χάρισε πολύ γέλιο είχαν οι Τζέιμι Κάραγκερ και Πίτερ Σμάιχελ σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο παλαίμαχος Δανός τερματοφύλακας βρέθηκε καλεσμένος του άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ και του Μίκα Ρίτσαρντς που έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι σε εκπομπή για το Champions League και κλήθηκε να σχολιάσει τον αγώνα της Βιγιαρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όταν λοιπόν ο Σμάιχελ (σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του ήταν η οκταετία 1991-1999 στη Γιουνάιτεντ) ρωτήθηκε για το αν θα δεχόταν να γίνει ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σε περίπτωση που του γίνει σχετική πρόταση, ο Δανός απάντησε ως εξής: «Φυσικά, θα έκανα τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, θα τη βοηθούσα με όποιο τρόπο μπορώ».

Ο Κάραγκερ όμως επενέβη και έκανε την πιο ιντριγκαδόρικη ερώτηση που θα μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή: «Δεν είχες πάει στη Μάντσεστερ Σίτι εσύ»; (σ.σ. στους «Πολίτες» έκλεισε την καριέρα του ο Σμάιχελ το 2003).

Όλοι στο πάνελ άρχισαν να γελούν με την ψυχή τους, αλλά ο Σμάιχελ, αφού αρχικά τον έπιασε μια αμηχανία, πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε: «Τι συμβαίνει μ’ εσένα; Από τότε που η ομάδα σου (σ.σ. η Λίβερπουλ) πήρε ένα πρωτάθλημα, έβγαλες γλώσσα και μας κοιτάζεις όλους υποτιμητικά».

Απολαύστε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ