Χωρίς Καντέ και Τσίλγουελ η Τσέλσι με Γιουνάιτεντ

Χωρίς Καντέ και Τσίλγουελ η Τσέλσι με Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι θα έχει δυο πολύ σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο.

Χωρίς τους Ενγκολό Καντέ και Μπεν Τσίλγουελ θα παραταχθεί η Τσέλσι στην κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Όπως δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των «μπλε», Τόμας Τούχελ, ο Γάλλος μέσος έχει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, ενώ την ίδια ώρα οι Λονδρέζοι περιμένουν να διαπιστώσουν εάν ο Άγγλος αριστερός μπακ χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν στη διάρκεια του νικηφόρου 4-0 της περασμένης Τρίτης κόντρα στη Γιουβέντους για το Champions League, με το πρόβλημα του Τσίλγουελ να είναι πιο σοβαρό.

«Ο Ενγκολό γύρισε το γόνατό του λίγο στον αγώνα με τη Γιουβέντους κι αισθάνεται καλύτερα, αλλά φαίνεται ότι θα μείνει εκτός για λίγες ημέρες. Συνεχίζουμε να έχουμε κάποιες ελπίδες, αλλά θα είναι σχεδόν ένα θαύμα αν τα καταφέρει» τόνισε ο Γερμανός προπονητής για τον Καντέ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση του Τσίλγουελ, υπογραμμίζοντας: «Ο Μπεν είναι εκτός, έχει μερική ρήξη στον πρόσθιο χιαστό και η απόφαση είναι να το αντιμετωπίσουμε συντηρητικά. Οι επόμενες έξι εβδομάδες θα δείξουν εάν θα τα καταφέρει και θα είναι διαθέσιμος ή εάν θα χρειαστεί επέμβαση».

Ο Τούχελ αναφέρθηκε και στον Ρομέλου Λουκάκου, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Ο Βέλγος στράικερ δεν έχει αγωνιστεί για περισσότερο από ένα μήνα, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η πιθανότητα να ξεκινήσει δεν είναι μεγάλη, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τι θα συμβεί στο ματς, και θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στο να του δώσουμε χρόνο συμμετοχής και να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί για 90 λεπτά» δήλωσε ο Γερμανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ