Άρσεναλ – Νιούκαστλ 2-0 – «Σβηστή» νίκη με Σάκα και Μαρτινέλι για τους «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 2-0 – «Σβηστή» νίκη με Σάκα και Μαρτινέλι για τους «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Νιούκαστλ χάρη στα γκολ των Σάκα (56') και Μαρτινέλι (66') και έφτασε τη Γουέστ Χαμ στην 4η θέση

Ένα δεκάλεπτο έφτανε στην Άρσεναλ για να «καθαρίσει» τη Νιούκαστλ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-0 χάρη στα γκολ των Σάκα (56′) και Μαρτινέλι (66′) και πλέον ισοβαθμούν με τη Γουέστ Χαμ στην 4η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, η ομάδα του Μόγιες έχει ένα ματς λιγότερο.

Ανεπιτυχές ντεμπούτο για τον Χάου στον πάγκο των φιλοξενούμενων, χωρίς νίκη οι «καρακάξες» οι οποίες μετά από 13 αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση της Premier League.

Στο 41′ ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε το… άχαστο στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι από πολύ κοντινή απόσταση. Η Άρσεναλ όμως ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Σάκα στο 56′.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με τρομερό πλασέ στο 66′ ο Μαρτινέλι, αφού ο Βραζιλιάνος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο μόλις 93 δευτερόλεπτα πριν!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Σάκα (64′ Μαρτινέλι), Πάρτεϊ (85′ Ελνένι), Λοκονγκά, Σμιθ – Ρόου, Όντεγκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ (76′ Λακαζέτ)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Λασέλ, Σαρ, Ρίτσι (67′ Αλμιρόν), Φρέιζερ, Σέλβεϊ (89′ Χέιντεν), Γουίλοκ, Σεντ – Μαξιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον (67′ Μέρφι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ