«Πάρτι» της Λίβερπουλ με… τεσσάρα επί της Σαουθάμπτον (4-0)

«Πάρτι» της Λίβερπουλ με… τεσσάρα επί της Σαουθάμπτον (4-0)

Η Λίβερπουλ, έχοντας στον πάγκο τον Κώστα Τσιμίκα, επικράτησε εύκολα της Σαουθάμπτον με σκορ 4-0, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Ισοπαλία (0-0) για τη Νόριτς των Γιαννούλη και Πέλκα κόντρα στη Γουλβς.

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σαουθάμπτον, της οποίας και επικράτησε με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο Ντιόγκο Ζότα που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ δείχνοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «κόκκινους» που προηγήθηκαν μόλις 2ο λεπτό με τον Ζότα, ο οποίος διπλάσια τα δικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 32′ κάνοντας το 2-0, με τονΤιάγκο να σκοράρει και εκείνος πέντε λεπτά αργότερα για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ φυλούσε ακόμα ένα τέρμα στον αγώνα, με τον Βιργκίλ Φαν Ντάικ να διαμορφώνει το τελικό 4-0. Έπειτα από εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε για τα καλά, με τους παίκτες του Κλοπ να κρατούν δυνάμεις, παίρνοντας έτσι μια άκρως σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Ακόμα, η Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη (έμεινε στον πάγκο) και Δημήτρη Πέλκα (πέρασε ως αλλαγή στο 68′) κόλλησε στο 0-0 με τη Γουλβς, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship.

Τέλος, η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραντ πέρασε από το «Σέλχαρστ Παρκ», επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1, παραμένοντας έτσι και οι δύο ομάδες στο μέσον της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε ο Τάργκετ για τους φιλοξενούμενους στο 15, ενώ το 0-2 έγινε με τον ΜακΓκιν στο 86′. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γκουέχι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ