Πώς ο Τσιμίκας «στέλνει» τον Αγκιμπού Καμαρά στη Λίβερπουλ…

Πώς ο Τσιμίκας «στέλνει» τον Αγκιμπού Καμαρά στη Λίβερπουλ…

Ο Αγκιμπού Καμαρά, η Λίβερπουλ και η ιδιαίτερη σχέση του Ολυμπιακού με τους Reds λόγω... Τσιμίκα

Ο Αγκιμπού Καμαρά αποτελεί τη μεγάλη «αποκάλυψη» του φετινού Ολυμπιακού, με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό να είναι αναντικατάστατος από τον Πέδρο Μαρτίνς και να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λιλ, θεωρείται αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες «κλοπές» των Πειραιωτών, αφού ήρθε στην Ελλάδα σχεδόν ελεύθερος και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να «εκτοξεύσει» την αξία του.

Ο Αγκιμπού μετράει ήδη 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ παρακολουθείται στενά από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, μεγαθήρια όπως η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους είναι στα… πόδια του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, με τους κόκκινους μάλιστα να έχουν βρεθεί και στο Καραϊσκάκη στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για τον Αγκιμπού.

Στο Νησί γίνονται συνεχώς αναφορές για τον Αγκιμπού και το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, με σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα να μιλούν ακόμη και για επίσημη κρούση τον Γενάρη στον Ολυμπιακό από την αγγλική ομάδα. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Καμαρά παρακολουθείται καιρό, ενώ το γεγονός ότι η Λίβερπουλ έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας από τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

Συγκεκριμένα, ο Τσιμίκας μπορεί να είναι στο κοντινό μέλλον ο λόγος που ο νεαρός Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει στο Άνφιλντ, αφού μετά τη μετακίνηση του Έλληνα μπακ στο Μέρσεσαϊντ Ολυμπιακός και Λίβερπουλ έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Μάλιστα στο Νησί αναφέρουν πως μπορεί η μισή Ευρώπη να έχει στο στόχαστρό της τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, όμως το προβάδισμα όταν (και αν) ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις φαίνεται πως θα το έχει η Λίβερπουλ και ο λόγος είναι ο Τσιμίκας. Από εκεί και πέρα και πάλι σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Αγκιμπού για τους κόκκινους μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 20-25.000.000 ευρώ, ξεπερνώντας και την πώληση του Τσιμίκα, αλλά και αυτές των Ποντένσε και Ρέτσου που είναι οι ακριβότερες συμφωνίες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ