Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1 – Και η κατρακύλα συνεχίζεται για την Νιούκαστλ

Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1 – Και η κατρακύλα συνεχίζεται για την Νιούκαστλ

Ούτε τώρα! Η Νιουκάστλ αν και προηγήθηκε με τον Γουίλσον, είδε τον Πούκι να της στερεί την πρώτη νίκη της στην Premier League (1-1) - Πρώτη ασίστ για τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Premier League, ξεκίνησε βασικός για την Νόριτς ο Χρήστος Τζόλης.

7 Οκτωβρίου 2021.Η εποχή Μάικ Άσλεϊ αποτελούσε οριστικά παρελθόν και ξεκινούσε εκείνη των Σαουδάραβων για την Νιουκάστλ. H εξαγορά των Καρακαξών σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα.

Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Μπράιτον, Μπρέντφορντ, Αρσεναλ. Σε αυτές προστέθηκε και η Νόριτς, μετά το τελικό 1-1 με την Νόριτς, με την Νιουκάστλ να μην έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης στην Premier League (7 ισοπαλίες, 7 ήττες), με τις Καρακάξες να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθεί και πρόγραμμα-φωτιά κόντρα σε Μπέρνλι, Λέστερ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

Πρώτη ασίστ για τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ στην Premier League, ξεκίνησε βασικός ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Η oμάδα του Εντι Χάου, έμεινε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς (9΄, αποβολή του Κλαρκ), προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουίλσον (61΄), παρόλο αυτά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς το γκολ του Πούκι (79΄), μετά από την ασίστ του Γιαννούλη, έσβησε το προβάδισμα των Ανθρακορύχων, για το τελικό 1-1.

Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Νιουκάστλ, καθώς καμία ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό, ενώ έχει ξεκινήσει χωρίς νίκη, μετά από τις πρώτες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Σερ, Κλαρκ, Λιούις, Φρέιζερ (11’ Φερνάντεθ), Σέλβεϊ, Γουΐλοκ (73’ Χέιντεν), Σεν Μαξιμέν (77’ Αλμιρόν), Γουΐλσον, Ζοέλιντον

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Ουίλιαμς (73’ Γιαννούλης), Ρουπ, Σάρτζεντ (67’ Ιντά), Γκίλμουρ, ΜακΛίν, Πούκι, Τζόλης (46’ Λι Μελού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ