Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Χάρη σε πέναλτι του Ραφίνια στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Λιντς επικράτησε με σκορ 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε στο «Έλαντ Ρόουντ», η Λιντς «έκλεψε» τη νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας επικρατώντας με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «παγώνια» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραφίνια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και μια πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για να απομακρυνθούν έστω και λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και πολλά να δείξει, με τη Λιντς να είναι η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη άμυνα και να απειλήσει τον Βιθέντε Γκουάιτα. Ωστόσο, καμία από τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν βρήκε στόχο και έτσι οι δύο αντίπαλοι συμβιβάστηκαν με το 0-0 στη λήξη του 45λέπτου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, η Λιντς ήταν εκείνη που προσπαθούσε περισσότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι περίμεναν για την στιγμή τους. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, ο Μαρκ Γκουέχι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραφίνια, με τον παίκτη των «παγωνιών» να έχει… κρύο αίμα και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 1-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν μια τεράσριας σημασίας νίκη.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ, Γιορέντε, Στράουκ (46’ Φίρπο), Φόρσοου, Κλιχ (46’ Ροδρίγο), Φίλιπς, Ραφίνια, Ντάλας, Τζέιμς, Ρόμπερτς (90+5’ Κρέσγουελ).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Μίτσελ, Γουόρντ, Τόμκινς, Γκουεχί, Σλουπ (80’ Χιουζ), Κουγιατέ, Γκάλαχερ, Αγιού (90’ Ολίσε), Εντουάρντ (68’ Μπεντεκέ), Ζαχά.   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ