Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2 – Διπλό στο Vicarage με «λυτρωτή» τον Ζίγιες η Τσέλσι

Γουότφορντ – Τσέλσι 1-2 – Διπλό στο Vicarage με «λυτρωτή» τον Ζίγιες η Τσέλσι

Ο Τόμας Τούχελ έριξε τον Ζίγιες στο δεύτερο μέρος, ο Μαροκινός σκόραρε το νικητήριο γκολ και η Τσέλσι έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από το Vicarage Road, επικρατώντας με 2-1 της Γουότφορντ! Παρέμεινε στην κορυφή η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Καθόλου πειστική, αλλά απολύτως αποτελεσματική. Σε ένα κακό της βράδυ, η Τσέλσι κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη μέσα στο Vicarage Road, επικρατώντας της Γουότφορντ με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλε» ο Χακίμ Ζίγιες που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Εκπληκτικός ο Μέισον Μάουντ που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα γκολ και μία ασίστ.

Καλή εμφάνιση από τη Γουότφορντ που δεν μπόρεσε ωστόσο να πάρει έστω και έναν βαθμό. Τέλος καλό, όλα καλά με τον φίλαθλο που κατέρρευσε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό χάρη σε μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια, την οποία ολοκλήρωσε ο Μάουντ με ένα άψογο πλασέ.

Η ομάδα του Ρανιέρι βρήκε απάντηση και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 43ο λεπτό με τον Ντένις. Η αλλαγή του Τούχελ στο δεύτερο μέρος ήταν και αυτή που του έδωσε και το «τρίποντο», καθώς ο Ζίγιες διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 72′.

Έτσι οι Λονδρέζοι παραμένουν στην κορυφή (+1 από Σίτι και +1 από Λίβερπουλ).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Φεμένια, Κάθκαρτ, Εκόνγκ, Μαζίνα (11’ Ρόουζ), Λουζά (73’ Κούτσκα), Σισοκό, Κλέβερλι (85’ Νγκάκια), Πέδρο, Κινγκ, Ντένις.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα (69’ Λουκάκου), Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τσαλομπά (60’ Ζιγές), Αλόνσο, Λόφτους Τσικ, Σαούλ (46’ Τιάγκο Σίλβα), Μάουντ, Πούλισικ, Χάβερτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ