Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-2 – Πέρασε από το Villa Park η Σίτι

Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-2 – Πέρασε από το Villa Park η Σίτι

Με γκολ των Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα η Σίτι επικράτησε με 2-1 της Αστον Βίλα και παρέμεινε στο -1 από την Τσέλσι - Ο Γουάτκινς το γκολ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Το τρένο της Μάντσεστερ Σίτι δεν σταμάτησε ούτε στο Μπέρμπιγχαμ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα χωρίς να ανεβάσει στροφές επικράτησε με 2-1 της Αστον Βίλα και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα τα γκολ των Πολιτών από το πρώτο ημίχρονο, μείωσε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γουάτκινς η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Μπορεί ο Στίβεν Τζέραρντ να είχε παραμείνει αήττητος στο πάγκο της Βίλα, ωστόσο η Πρωταθλήτρια Αγγλίας τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα ως προπονητής στην Premier League. Οι Πολίτες είχαν εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσαν δυο εξαιρετικά γκολ με τους Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την τρίτη συνεχόμενη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βίλα έβγαλε αντίδραση, μείωσε με τον Γουάτκινς αλλά δεν μπόρεσε να φανεί περισσότερο απειλητική, με την Σίτι να κρατά με ευκολία το προβάδισμα και να συνεχίζει να βρίσκεται στην καταδίωξη της Τσέλσι.

Aυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Villa Park, ενώ η τελευταία φορά που η Αστον Βίλα κατάφερε να νικήσει τους Πολίτες εντός έδρας ήταν το 2013.


Αστον Βίλα:
Μαρτίνεθ, Κας, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ (55’ Τσουκβουεμέκα), Ντόουγκλας Λουίζ, Νακαμπά (77’ Σανσόν), Μπέιλι (31’ Γιανγκ), ΜακΓκίν, Μπουενδιά, Γουότκινς

Μάντσεστερ Σίτι : Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Ακέ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Ρόδρι, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Ζέσους (87’ Γκρίλις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ