Νίκη εξάδας για την Τότεναμ του Κόντε (2-0)

Νίκη εξάδας για την Τότεναμ του Κόντε (2-0)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Μπρέντφορντ και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Εύκολα, απλά και ξανά σε τροχιά Ευρώπης! Χωρίς να δυσκολευτεί, η Τότεναμ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Μπρέντφορντ, επικράτησε με 2-0, έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Τα «σπιρούνια» πήραν το προβάδισμα από νωρίς και έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο» με το… καλημέρα. Στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, ο Κάνιος την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0 υπέρ της Τότεναμ!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Λούκας Μόουρα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από πολύ κοντά. Στο δεύτερο μέρος η Μπρέντφορντ προσπάθησε να ανέβει, ωστόσο το γκολ του Σον στο 65ο λεπτό έβαλε τέλος σε όλα τα όνειρα, με τον Νοτιοκορεάτη να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

TOTENAM: Γιορίς, Σάντσεθ, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον (83’ Τανγκανγκά), Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Ρεγκιλόν, Λούκας Μόουρα (76’ Γουίνκς), Σον (87’ Μπερχβάιν), Κέιν

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φερνάντεθ, Γκουντ, Γιάνσον, Πίνοκ, Κανός (70’ Γένσεν), Γιάνελτ (70’ Βισά), Ονιεκά (56’ Μπαπτίστ), Νόργκααρντ, Εμπεουμό, Χένρι, Τόνεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ