Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-2 – Ο CR7 έγραψε ιστορία και χάρισε τη νίκη στη Γιουνάιτεντ (pics+vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-2 – Ο CR7 έγραψε ιστορία και χάρισε τη νίκη στη Γιουνάιτεντ (pics+vids)

Χάρη σε δύο γκολ του... μυθικού Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή και πήρε σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ με 3-2 στο «Όλντ Τράφορντ» - Ο CR7 έγραψε ξανά ιστορία καθώς ξεπέρασε τα 800 γκολ στην ανεπανάληπτη καριέρα του!

Ανεπανάληπτος. Μυθικός. Ασύλληπτος. Όποια λέξη και να χρησιμοποιήσει κανείς δεν φτάνει για να περιγράψει το μεγαλείο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σουπερσταρ έγραψε για ακόμη μια φορά με χρυσά γράμμα το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς ξεπέρασε τα 800 γκολ στην καριέρα του, σκοράροντας δύο φορές κόντρα στην Άρσεναλ και χάρισε σπουδαία νίκη (με ανατροπή) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή τους, Ραλφ Ράνγκνικ, που παρακολούθησε το ματς από τις εξέδρες, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανέβηκαν στην 7η θέση με 21 βαθμούς, ενώ οι «κανονιέρηδες» έμειναν στους 23 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο ματς και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με ένα… περίεργο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Ντε Χέα έπεσε στο έδαφος μετά από χτύπημα του συμπαίκτη του, Φρεντ, και στην εξέλιξη της φάσης ο Σμιθ Ρόου σκόραρε για το 0-1 στο 15′.

Η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 38′ με τον Μαρτινέλι και στο 44′ η Γιουνάιτεντ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Φερνάντες να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52′ έκαναν την ολική ανατροπή, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, η ομάδα του Αρτέτα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και απάντησε άμεσα, με τον Όντεγκαρντ στο 55′ να σημειώνει το 2-2.

Και πάλι, όμως, η Γιουνάιτεντ βρήκε τη λύση με ποιον άλλον… Τον CR7! Ο Κριστιάνο στο 70′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-2 που έμεινε ως το τέλος, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Ντάλοτ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες – ΜακΤόμινι, Φρεντ – Σάντσο, Μπρ. Φερνάντες, Ράσφορντ – Κρ. Ρονάλντο

Άρσεναλ: Ραμσντέιλ – Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες – Παρτέι, Ελνένι, Σμιθ Ρόου, Μαρτινέλι – Οντεγκααρντ – Ομπαμεγιάνγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ