Αποχωρεί και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κάρικ (pic)

Αποχωρεί και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κάρικ (pic)

Την απόφασή του να παραιτηθεί από το προπονητικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστή ο Μάικλ Κάρικ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Άρσεναλ με σκορ 3-2, για την 14η αγωνιστική της Premier League, χάρη στο… σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Μάικλ Κάρικ, αποφάσισε να παραιτηθεί από το προπονητικό σταφ της ομάδας και να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ως γνωστόν ο Ραλφ Ράνγκνικ, με τον Κάρικ να ήταν κανονικά ένας από τους βοηθούς του, όμως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους από το κλαμπ.

Στα τρία παιχνίδια που ο 40χρονος έκατσε στο τιμόνι της Μάντσεστερ σημείωσε δύο νίκες απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Άρσεναλ, ενώ είχε και μία ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι.

Με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ο Κάρικ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους όσα χρόνια βρέθηκε στους «κόκκινους διαβόλους», είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ