Απίστευτος Μπερνάρντο Σίλβα – Έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία της Premier League (pic, vid)

Απίστευτος Μπερνάρντο Σίλβα – Έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία της Premier League (pic, vid)

Σχεδόν οχτώ στις δέκα φορές, ο Μπερνάρντο Σίλβα φεύγει από το γήπεδο ως νικητής στα παιχνίδια της Premier League!

Ανεπανάληπτος, μοναδικός, απολαυστικός. Δεν αρκούν τα επίθετα για να χαρακτηρίσει κάποιος τον υπερπαίκτη που έχει φτιάξει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ειδικά φέτος «τρελαίνει» κόσμο και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος για τον Μπερνάρντο Σίλβα που κάνει πράγματα και θαύματα με τους «πολίτες». Ο 27χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει με τη Σίτι φέτος 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 7 γκολ, έχει μοιράσει ακόμα δύο και δίνει συνεχώς «μαγικά» highlights όπως το υπέροχο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γουότφορντ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν για τον Σίλβα το 112ο σε επίπεδο Premier League, στο οποίο φεύγει από το γήπεδο ως νικητής με την ομάδα του. Αυτή τη στιγμή, ο Πορτογάλος κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία όλης της Premier League, έχοντας κερδίσει με την ομάδα του τα 112 από τα συνολικά 145 παιχνίδια που έχει δώσει στο αγγλικό πρωτάθλημα, κάτι που αναλογεί σε ποσοστό 77%!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως οι πρώτοι τέσσερις της πεντάδας είναι τωρινοί ποδοσφαιριστές της Σίτι, καθώς πίσω από τον Σίλβα, βρίσκονται οι Έντερσον, Ζεσούς και Γκουντογκάν, με τον Πάουλο Φερέιρα να κλείνει την πεντάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ