Αρτέτα – «Είμαι πολύ απογοητευμένος, ήμασταν ασυνεπείς»

Αρτέτα – «Είμαι πολύ απογοητευμένος, ήμασταν ασυνεπείς»

Ο Μικέλ Αρτέτα εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Έβερτον (2-1), που οδήγησε την ομάδα του στην έβδομη θέση της Premier League.

Η Άρσεναλ μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στην Έβερτον, όμως τελικά γνώρισε την ήττα (2-1), η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για εκείνη στο πρωτάθλημα.

Ο Μικέλ Αρτέτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του και τόνισε πως ήταν ασυνεπείς.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ασυνεπείς με την μπάλα… δεν είχαμε αρκετή διείσδυση ή απειλή στην αντίπαλη εστία», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μία από τις λίγες φορές που το κάναμε, πετύχαμε ένα γκολ με τον Μάρτιν και μετά στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά και πάλι, σε αρκετά σημεία δεν ήμασταν προσεκτικοί. Δώσαμε πάρα πολλές μπάλες πολύ εύκολα και δεν παίξαμε σωστά απέναντι στο πρεσάρισμα τους.

Τις λίγες φορές που σπάσαμε την πίεση, βρεθήκαμε ελεύθεροι, αλλά πρέπει να το κάνουμε πολύ πιο σταθερά. Δημιουργήσαμε τέσσερις μεγάλες, μεγάλες ευκαιρίες και όταν δεν καταφέρνεις να τις αξιοποιήσεις με γκολ εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το παιχνίδι, ειδικά αν δέχεσαι με τον τρόπο που δεχθήκαμε, για παράδειγμα, το πρώτο γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ