Σαλάχ – «Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα είμαι σαν οποιονδήποτε που με διορθώνει για το πως παίζω»

Σαλάχ – «Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα είμαι σαν οποιονδήποτε που με διορθώνει για το πως παίζω»

Ο Μο Σαλάχ αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τάχθηκε υπέρ, προτρέποντας τον κόσμο να ακούει τους ειδικούς και να εμβολιαστεί.

Ο Μο Σαλάχ τον Νοέμβριο του 2020 είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, ενώ λίγες μέρες αργότερα βγήκαν στην δημοσιότητα βίντεο που τον έδειχναν να γλεντάει στο γαμήλιο πάρτι του αδερφού του, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα αγγλικά ΜΜΕ.

Πρόσφατα ο Σαλάχ μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε πλήρως και προέτρεψε όλο τον κόσμο να ακούει τους ειδικούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και όλοι να εμβολιαστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαλάχ:

«Είναι γιατροί που έχουν μελετήσει και έχουν δουλέψει πάνω στην ιατρική για χρόνια. Αν έλεγα ότι οι εμβολιασμοί είναι λάθος, θα ήταν σαν κάποιος τυχαίος περαστικός στον δρόμο να μου έλεγε πώς να παίξω ποδόσφαιρο. Αν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως είναι το σωστό, πρέπει να τους ακολουθήσουμε».

«Δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά σχολίασαν το γεγονός ότι κόλλησα τον ιό σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο γάμος του αδερφού μου. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα ο αδερφός σου. Ελπίζω δηλαδή ότι ο δικός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ