Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους στην Premier League – Έρχονται ανακοινώσεις από τον Τζόνσον

Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους στην Premier League – Έρχονται ανακοινώσεις από τον Τζόνσον

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αναμένεται να ανακοινώσει πως θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο των εμβολιασμένων φιλάθλων στους αγώνες της Premier League.

Ο κορωνοϊός φαίνεται ότι συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις αρχές και στην Αγγλία, επηρεάζοντας και το πρωτάθλημα της Premier League, όπου είναι πιθανό να υπάρξουν και νέα μέτρα.

Από την επόμενη εβδομάδα, η πρόσβαση στα γήπεδα της αγγλικής Premier League θα περιοριστεί μόνο στους εμβολιασμένους, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Μ. Βρετανία.

Μετά την απότομη αύξηση των καθημερινών κρουσμάτων, λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον», η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον θα ανακοινώσει αργότερα σήμερα (8/12) μια σειρά περιοριστικών μέτρων με στόχο τον περιορισμό των κρουσμάτων, συμπεριλαμβανομένων νέων περιορισμών σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στη Μ. Βρετανία, οι φίλαθλοι θα κληθούν να αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει τις δύο δόσεις εμβολίου, διαφορετικά θα τους απαγορεύεται η είσοδος. Μια απόφαση που χαιρέτησαν οι 20 σύλλογοι της κορυφαίας αγγλικής κατηγορίας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι θεατές θα υποχρεωθούν να χρησιμοποιούν μάσκα και σε όλους τους κλειστούς χώρους εντός των γηπέδων, όχι όμως στις εξέδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ