Αναβλήθηκε ο αγώνας Μπράιτον – Τότεναμ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Μπράιτον – Τότεναμ

Μετά το παιχνίδι με τη Ρεν για το Conference League, αναβλήθηκε ένα ακόμη ματς της Τότεναμ, αυτό με την Μπράιτον, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στους «Σπερς».

Η κατάσταση στην Τότεναμ με τα θετικά κρούσματα COVID-19 είναι σοβαρή και την Πέμπτη (9/12) η Premier League αποφάσισε την αναβολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Μπράιτον. Αυτός, είναι ο δεύτερος αγώνας των «Σπερς» που αναβάλλεται αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν διεξήχθη και η αναμέτρηση κόντρα στη Ρεν για το Europa Conference League μετά από παρόμοια απόφαση της UEFA.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Premier League έλαβε την απόφαση να αναβάλει τον αγώνα μετά από οδηγίες ιατρικών συμβούλων, με προτεραιότητα την υγεία των παικτών και του προσωπικού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η λίγκα, που κατέληξε: «Ο αναβληθείς αγώνας θα επαναπρογραμματιστεί σε εύθετο χρόνο και η Premier League εύχεται γρήγορη ανάρρωση σε όσους έχουν COVID-19».

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές εάν θα επηρεαστούν και άλλα παιχνίδια των «πετεινών» που αντιμετωπίζουν την Λέστερ στις 16 Δεκεμβρίου και την Λίβερπουλ τρεις ημέρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι ανακοίνωση του λονδρέζικου συλλόγου ανέφερε 13 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων οκτώ παίκτες και πέντε μέλη του προσωπικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ