Τζέραρντ – «Μοναδικός μου στόχος να νικήσω τη Λίβερπουλ, κι ας δυσαρεστήσω το Άνφιλντ»

Τζέραρντ – «Μοναδικός μου στόχος να νικήσω τη Λίβερπουλ, κι ας δυσαρεστήσω το Άνφιλντ»

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως μοναδικός του στόχος είναι η νίκη μέσα στο Άνφιλντ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα βρεθεί στο Άνφιλντ ως προπονητής της Άστον Βίλα για να αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Λίβερπουλ στο πλαίσιο της Premier League.

Ο Άγγλος τεχνικός, στις δηλώσεις του πριν το ματς, τόνισε πως μοναδικός του στόχος είναι να πάρει τη νίκη, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει το Άνφιλντ.

Οι δηλώσεις του Στίβεν Τζέραρντ:

«Ο θόρυβος γύρω από αυτό θέμα απασχολεί άλλους ανθρώπους, εγώ επικεντρώνομαι στο να προετοιμάσω την ομάδα μου με τον καλύτερο τρόπο και να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα για την Άστον Βίλα.

Όλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο με ξέρουν πολύ καλά και γνωρίζουν τι στόχο έχω για το ματς στο Άνφιλντ. Επιστρέφω σε μια ομάδα που πέρασα πολλά χρόνια και αυτό με κάνει να χαμογελώ για διάφορους λόγους.

Πρώτον, διατηρώ καλές σχέσεις με πολλούς ανθρώπους του κλαμπ. Έζησα μια φανταστική περίοδο εκεί, ένα όμορφο ταξίδι. Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που υποστήριζα από μικρός και πάντα θα την υποστηρίζω.

Αλλά την ίδια ώρα χαμογελώ γιατί έχω την ευκαιρία να πάω εκεί και να αντιμετωπίσω μια καλή ομάδα με τρομερό προπονητή και να προσπαθήσω να κερδίσω το παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος. Αν είμαι στο λεωφορείο και κατευθύνομαι πίσω στο Μπέρμιγχαμ και δεν είμαι ο πιο δημοφιλής στο Άνφιλντ, ας είναι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ