Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να φύγει με τους τρεις πόντους από την έδρας της Νόριτς, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Χάρη σε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει αλώβητη από το «Κάροου Ρόουντ» επικρατώντας της Νόριτς με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League. Βασικός ξεκίνησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας.

Έτσι, με αυτήν της τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους 27 πόντους και έπιασαν (με ματς λιγότερο) στην 4η θέση της βαθμολογίας τη Γουέστ Χαμ, ενώ τα «καναρίνια» συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία μένοντας στην τελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, με τους παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ να έχουν την κατοχή και να πιέζουν για το γκολ που θα τους έδινε από νωρίς το προβάδισμα στο ματς. Ωστόσο, παρά τις φάσεις που δημιούργησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια, για το ημίχρονο, χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τη Γιουνάινεντ να ψάχνει το πολυπόθητο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα για περίπου 75 λεπτά. Κάπου εκεί, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια η Νόριτς έψαξε και εκείνη με τη σειρά της ένα γκολ, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας.

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ (21’ Σόρενσεν), Καμπάκ, Γιαννούλης, Πλαχέτα (70’ Κάντγουελ), Ρουπ (76’ Λι Μελού), Γκίλμουρ, ΜακΛίν, Σάρτζεντ, Πούκι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ (74’ Μπαϊγί), Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Σάντσο (67’ Γκρίνγουντ), Φερνάντες (87’ Φαν ντε Μπέικ), Ράσφορντ, Ρονάλντο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ