Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 3-1 – Ο Γκάλαχερ … βύθισε κι άλλο την Έβερτον

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 3-1 – Ο Γκάλαχερ … βύθισε κι άλλο την Έβερτον

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόνορ Γκάλαχερ, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και έριξε τα «ζαχαρωτά» στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Επιστροφή στην… κανονικότητα για την Έβερτον. Παρότι τα «ζαχαρωτά» επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στην Άρσεναλ, η Κρίσταλ Πάλας την… προσγείωσε και τη νίκησε με 3-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόνορ Γκάλαχερ που έλαμψε για άλλη μία φορά και σκόραρε δύο φορές.

Μείωσε προσωρινά η Έβερτον η οποία έπεσε στην 14η θέση και συμπλήρωσε τις επτά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας μονάχα μία νίκη!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και φρόντισαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο μέσος που ανήκει στην Τσέλσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, μετά τα τραγικά αμυντικά λάθη της Έβερτον στο 41ο λεπτό.

Η Πάλας μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και στο 62ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 2-0 με τον Τόμκινς. Η Έβερτον ωστόσο απάντησε άμεσα και στο 70′ μείωσε με τον Ροντόν. Τα «ζαχαρωτά» ανέβηκαν για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Γκάλαχερ τους τελείωσε τα… όνειρα με ένα εκπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Τόμκινς, Μίτσελ (90+1’ Κλάιν), Γκουεχί, Γουόρντ, Χιουζ (73’ Σλουπ), Γκάλαχερ, Κουγιατέ, Εντουάρντ (73’ Μπεντεκέ), Αγιού, Ζαχά.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Χολγκέιτ, Κόουλμαν, Κιν, Γκόντφρεϊ, Ντουκουρέ, Ντελφ (58’ Γκόρντον), Γκρέι, Γκόμες, Τάουνσεντ, Ριτσάρλισον (58’ Ροντόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ