Κλοπ – «Το όλο θέμα του εμβολιασμού είναι ένα τεράστιο ζήτημα πίστης και αλληλεγγύης»

Κλοπ – «Το όλο θέμα του εμβολιασμού είναι ένα τεράστιο ζήτημα πίστης και αλληλεγγύης»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε στο αν η Λίβερπουλ αποκτήσει παίκτες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν ο σύλλογος θα αποκτήσει μόνο παίκτες που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 στο μέλλον, προσθέτοντας ότι η κατάσταση εμβολιασμού της ομάδας του ήταν «αρκετά καλή».

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, και ο ομόλογός του στην Κρίσταλ Πάλας, Πάτρικ Βιέιρα, δήλωσαν και οι δύο ότι η κατάσταση σχετικά με τον εμβολιασμό μπορεί να λαμβάνεται υπόψη στη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά την απόκτηση νέων παικτών, καθώς τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται στο πρωτάθλημα.

Η Premier League δήλωσε τον Οκτώβριο ότι το 68% των παικτών της είχαν κάνει τις δύο δόσεις, αλλά τη Δευτέρα ανακοίνωσε το ρεκόρ 42 κρουσμάτων σε μια εβδομάδα.

Με τα παιχνίδια να αναβάλλονται λόγω της πανδημίας, ο Κλοπ είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για σκέψεις σχετικά με μεταγραφές.

«Ποιος ξέρει πώς θα είμαστε όταν αρχίσουμε να παίρνουμε παίκτες ξανά», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τη Νιούκαστλ.

«Το όλο θέμα του εμβολιασμού είναι ένα τεράστιο ζήτημα πίστης, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης. Έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τα μέτρα. Η κατάσταση εμβολιασμού της ομάδας είναι αρκετά καλή.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να γίνει με όλη την ομάδα. Φτάνω στο γήπεδο νωρίτερα από τους περισσότερους παίκτες και ελέγχομαι πριν φτάσουν οι παίκτες. Όταν είναι αρνητικό, μας επιτρέπεται να μπούμε. Είμαστε σαν όλος ο κόσμος, ανησυχούμε γι’ αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Ο Κλοπ είπε ότι ο επιθετικός Ρομπέρτο Φιρμίνο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στον μηρό και είναι στους κληθέντες για πρώτη φορά από τις αρχές Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ