Τούχελ για Ομπαμεγιάνγκ – «Δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση»

Τούχελ για Ομπαμεγιάνγκ – «Δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση»

Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στο πλευρό του Πιερ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τονίζοντας πως δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από την Άρσεναλ.

Πριν από λίγες ημέρες η Άρσεναλ έκανε γνωστό πως αφαίρεσε το περιβραχιόνιο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε ο Γκαμπονέζος επιθετικός. Άλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κανονιέρηδες προχωρούν σε μια τέτοια κίνηση, καθώς κατά το παρελθόν έχουν πράξει κάτι ανάλογο με τους Γκράνιτ Τσάκα, και Ουίλιαμ Γκαλάς.

Ο τεχνικός της Τσέλσι Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ενόψει του αγώνα τον μπλε με την Άστον Βίλα(16/12, 21.45), με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση στον 32χρονο επιθετικό.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Μόνο με καλά λόγια μπορώ να μιλήσω γι’ αυτόν. Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Βέβαια, δεν είναι δική μου δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον στράικερ της Άρσεναλ, θέλοντας να αποφύγει κάθε είδους διαμάχη και παράλληλα να δείξει σεβασμό στους «κανονιέρηδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ