Κλοπ – «Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα είναι η ορθότερη απόφαση» (vid)

Κλοπ – «Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα είναι η ορθότερη απόφαση» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δεν είναι υπέρ της διακοπή της Premier League λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι υπέρ της διακοπής της Premier League λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα είναι η ορθότερη απόφαση, όμως επισήμανε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ευελιξία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχεις διαθέσιμους τους δεκατρείς – δεκατέσσερις παίκτες που απαιτούνται, οπότε καλείσαι να παίξεις και στις 26 του μήνα αλλά και στις 28. Αυτό όμως είναι ανθρωπίνως αδύνατο να συμβεί, θα επιφέρει μακροχρόνιους τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές.

Η Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να σκεφτεί ορισμένα πράγματα, το να διακόψει το πρωτάθλημα δεν είναι και η ορθότερη απόφαση, κατά την άποψή μου. Από την άλλη όμως χρειάζεται να δείξει μεγαλύτερη ευελιξία, ιδίως για τις ομάδες που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

Νομίζω πως στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν υπάρχουν κάποιες κενές εβδομάδες, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τον τρόπο διεξαγωγής των κυπέλλων.

Είναι απαραίτητο να δίνουμε δύο ημιτελικούς ή να χρειάζεται να δώσουμε επαναληπτικό αγώνα σε περίπτωση που μια αναμέτρηση λήξει ισόπαλη;

Αν τα αναλογιστούμε όλα αυτά και αν όλοι μας επιδείξουμε ευκαμψία, τότε θα μπορέσουμε να βγούμε δυνατοί μέσα από τα δεινά της πανδημίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ