Προπονητής Σαουθάμπτον – «Είναι μεγάλο το ποσοστό των ανεμβολίαστων παικτών»

Προπονητής Σαουθάμπτον – «Είναι μεγάλο το ποσοστό των ανεμβολίαστων παικτών»

Ο τεχνικός της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάζενχιτλ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο αριθμός των ανεμβολίαστων παικτών στις αγγλικές ομάδες είναι πολύ μεγάλος.

Δεν λέει να κοπάσει ο κορωνοϊός στην Αγγλία, καθώς τόσο στη Premier League όσο και στις χαμηλότερες κατηγορίες πρωταθλημάτων (Championship, League One και League Two) έχουν αναβληθεί πολλοί αγώνες λόγω της πανδημίας.

Ενδεικτικό είναι μάλιστα ότι έχει μπει λουκέτο προσωρινά στα προπονητικά κέντρα προκειμένου να περιορισθεί η εξάπλωση του ιού, με τη Βρετανία να καταγράφει την Πέμπτη (16/12) ρεκόρ με 88.376 νέα κρούσματα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάζενχιτλ μετά τις αποκαλύψεις της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (EFL) ότι το 25% των ποδοσφαιριστών από τις 72 ομάδες της, δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν, ανέφερε:

«Είναι πολύ υψηλό ποσοστό κατά τη γνώμη μου. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον σύλλογό μας, και έχουμε σχεδόν 100% ποσοστό εμβολιασμού… Αισθάνομαι πιο ασφαλής σε ένα περιβάλλον σαν αυτό.

Δεν ξέρω εάν αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε περιπτώσεις εδώ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε διαφορετική νοοτροπία… Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, προσπαθώντας να πείσουμε τον κόσμο και να έχουν ανοιχτό μυαλό οι παίκτες».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία (μέσα Οκτωβρίου) της Premier League αναφορικά με τον εμβολιασμό των παικτών, το 81% έχει κάνει τουλάχιστον τη μία δόση, με το 68% να έχει λάβει και τις δύο δόσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ