Τότεναμ – Με το ζόρι… 12αδα κόντρα στη Λίβερπουλ

Τότεναμ – Με το ζόρι… 12αδα κόντρα στη Λίβερπουλ

Ο Αντόνιο Κόντε προετοιμάζει την ομάδα του εν όψει της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ (19/12,18.30), έχοντας στην διάθεση του μόλις 12 ποδοσφαιριστές.

Η Τότεναμ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον Covid -19, με την ομάδα να έχει ανακοινώσει πάνω από 20 κρούσματα, ενώ ήδη η ομάδα μετρά δύο αναβολές αγώνων σε Premier League και Conference League.

Ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε και το επιτελείο του καλούνται να κρατήσουν την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό, και να προετοιμάσουν τα «σπιρούνια» εν όψει της συνέχειας παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Έτσι ο Ιταλός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του με όσους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές έχει στην διάθεση του. Ο αριθμός αυτός ανέρχεται στους 12. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 52χρονος να χρησιμοποιήσει τα λεγόμενα mannequins(ομοιώματα παικτών) προκειμένου να βοηθήσει του μόλις 12 ποδοσφαιριστές που είχε στις προπονήσεις.

«Ήταν δύσκολο. Προσπαθείς να δουλέψεις στην τακτική και δεν βοηθάει καθόλου. Έτσι σταμάτησα να το κάνω και περίμενα. Ήταν δύσκολο να κάνουμε δουλειά με 12 παίκτες τις προηγούμενες μέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Πλέον άπαντες στις τάξεις της Τότεναμ περιμένουν τους παίκτες να αναρρώσουν σταδιακά, προκειμένου να επανέλθει και πάλι η κανονικότητα στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ