Ρονάλντο για Σερ Άλεξ – «Είναι σαν πατέρας μου»

Ρονάλντο για Σερ Άλεξ – «Είναι σαν πατέρας μου»

Στον μεγάλο ρόλο που είχε στην καριέρα του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία τρομερή ιδέα, να δώσουν μία κοινή συνέντευξη οι Ρονάλντο και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και ο Σκωτσέζος θρύλος, μίλησαν μαζί στην κάμερα του συλλόγου και αναφέρθηκαν σε πολλά πράγματα. Ο 36χρονος αποκάλυψε πολλές ιστορίες, ενώ μίλησε και για τον καθοριστικό ρόλο που είχε ο Σερ Άλεξ στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Μάλλον δεν θα το θυμάται, αλλά θα το πω, γιατί είναι μια όμορφη ιστορία. Μια μέρα ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο και ήμουν άσχημα συναισθηματικά, δεν είχα διάθεση. Και μίλησα μαζί του και μου είπε: ‘Κριστιάνο, πήγαινε εκεί για δύο ή τρεις μέρες’. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια και ήμουν βασικός εκείνη τη στιγμή.

Αλλά μου είπε: ‘Θα είναι δύσκολα γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά καταλαβαίνω την κατάστασή σου, αλλά θα σε αφήσω εκτός και μπορείς να πας να δεις τον πατέρα σου’. Για μένα, αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα – εκτός από την κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ, την κατάκτηση της Premier League, την κατάκτηση κυπέλλων και άλλα. Πρέπει λοιπόν να τον εκτιμήσω, γιατί αυτό που μου έλεγε το έκανε πάντα. Πρέπει να το εκτιμήσω αυτό», ανέφερε αρχικά ο Ρονάλντο.

Ο Σκωτσέζος από τη μεριά του στάθηκε στην επικοινωνία: «Η επικοινωνία στη συγκεκριμένη δουλειά μου ως προπονητής έχει ζωτική σημασία, όσον αφορά στο να δίνω αξία σε όλους τους εργαζόμενους. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας από τους παίκτες ή το επιτελείο μου. Νομίζω ότι η ηγεσία και η επικοινωνία συνδέονται μεταξύ τους, χωρίς αμφιβολία. Στην περίπτωση του Κριστιάνο, ήταν ένα μικρό αγόρι όταν ήρθε κοντά μας, οπότε ήταν σημαντικό να τον κάνουμε να νιώθει άνετα».

Μάλιστα, ο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι πολλές φορές τον καλούσε στο γραφείο του για να συζητήσουν, τονίζοντας ότι εκτός από την εξέλιξή του ως παίκτη τον βοήθησε και ως άνθρωπο: «Είναι δύσκολο, καταλαβαίνεις. Φαντάσου ότι είσαι 18 χρονών, φτάνεις από τη Σπόρτινγκ και παίζεις με τα αστέρια: Γκιγκς, Σκόουλς, Κιν, Σόλσκιερ. Ήμουν λίγο νευρικός αλλά με βοήθησε πολύ η επικοινωνία. Με καλούσε μερικές φορές στο γραφείο του με τον μεταφραστή εκεί, αλλά δεν πειράζει.

Το σημαντικό είναι να μου πεις πράγματα που θα με βοηθήσουν να μεγαλώσω σαν άνθρωπος, σαν παίκτης και από την πρώτη μέρα όλα όσα μου είπε έγιναν. Οπότε το εκτιμώ πολύ. Πάντα λέω ότι για μένα είναι σαν πατέρας στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ