Γκουαρντιόλα – «Ο κορωνοϊός δεν είναι πρόβλημα της Premier League, είναι της κοινωνίας»

Γκουαρντιόλα – «Ο κορωνοϊός δεν είναι πρόβλημα της Premier League, είναι της κοινωνίας»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε θέση για την έξαρση του κορωνοϊού που παρατηρείται στην Premier League, τονίζοντας πως είναι καθαρά θέμα της κοινωνίας.

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει σημαντικά την Premier League, με τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλει αρκετά παιχνίδια λόγω κρουσμάτων στους παίκτες των ομάδων.

Για την όλη κατάσταση που επικρατεί μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλ, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει πως δεν είναι πρόβλημα της Premier League, αλλά της κοινωνίας.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Δεν είναι πρόβλημα της Premier League, είναι της κοινωνίας γενικότερα. Βλέπω ανθρώπους στον δρόμο, κανείς δεν φοράει μάσκες, κανείς δεν τηρεί αποστάσεις. Κανείς δεν προστατεύει τον εαυτό του ή την οικογένειά του. Για αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Θα στηρίξω τους γιατρούς και τους επιστήμονες και την απόφαση της Premier League.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα καλό περιβάλλον και να συνειδητοποιούμε ότι ο κίνδυνος είναι ακόμα εδώ. Πρέπει να προσπαθούμε γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολη κατάσταση, είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που υπάρχει ακόμη. Ο ιός εξακολουθεί να είναι ανάμεσά μας, η νέα μετάλλαξη. Θα κάνουμε ό,τι αποφασίσει η PL».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ