Premier League ώρα μηδέν

Premier League ώρα μηδέν

Ο κορωνοϊός «πληγώνει» την Αγγλία, η Premier League «ρίχνει» τις ομάδες να παίξουν χωρίς να συμπληρώνουν 18αδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν εμβολιάζονται. Ο απόλυτος χαμός στην Premier League.

Ο απόλυτος χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Premier League, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες αυξάνονται δραματικά, την ώρα που όλη η Μεγάλη Βρετανία μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση.

Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ανακοινώσει κρούσματα κορωνοϊού. Και οι περισσότερες έχουν ζητήσει να αναβληθούν παιχνίδια ώστε να καταφέρουν να μπουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Η διοργανώτρια αρχή της λίγκας ωστόσο, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην αναβληθούν τα παιχνίδια και να μην αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της σεζόν, προχωρώντας και σε μερικές «κουφές» αποφάσεις.

Όπως αυτή, του να μην δώσει το «πράσινο» φως για την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γουλβς και Τσέλσι, όταν οι «μπλε» είχαν επτά κρούσματα ποδοσφαιριστών και μόλις 17 άτομα στην αποστολή της!

Μάλιστα, σύμφωνα με την Telegraph η Premier League θα ανακοινώσει στη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση των ομάδων, την πρόθεση της να διεξαχθεί κανονικά η Boxing Day στις 26 και 27 του Δεκέμβρη.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για αναβολή μιας συγκεκριμένης αγωνιστικής, ώστε να δώσει ένα μικρό διάλειμμα στις ομάδες.

Η 20η αγωνιστική, που είναι η επομένη της Boxing Day, αναμένεται να αναβληθεί με σκοπό να δώσει στις ομάδες μια… ανάσα από τα όσα συμβαίνουν.

Μία απόφαση που οι Άγγλοι τη χαρακτηρίζουν «τρελή», καθώς τα Μέσα αναφέρουν πως δεν υπάρχει λογική στη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής, από τη στιγμή που η 20η δεν θα γίνει.

Ευθύνη ωστόσο σε όλο αυτό το «μπάχαλο» έχουν και οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Διότι, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι μόνο η Premier League βρίσκεται στα… σχοινιά από τον κορωνοϊό, από τα τοπ πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τους στατιστικολόγους, η Premier League έχει το μικρότερο ποσοστό εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών με 68%.

Την ίδια ώρα, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, έχουν ποσοστό που ξεπερνά το 90% για τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει διπλή δόση για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πανικός αυτός έχει πολλούς πρωταγωνιστές. Και η ίδια η λίγκα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Μένει να φανεί που θα οδηγήσει όλο αυτό, καθώς έτσι και αλλιώς οι ομάδες κάνουν παράπονα για το βαρύ πρόγραμμα που έχουν, το οποίο αναγκαστικά θα «μπουκώσει» περισσότερο με τα παιχνίδια που θα αναβληθούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ