Κλάτενμπεργκ για Κέιν – «Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι είναι»

Κλάτενμπεργκ για Κέιν – «Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι είναι»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έμεινε έκπληκτος με την απόφαση του διαιτητή στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λίβερπουλ να μην αποβάλει τον Κέιν για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Ρόμπερτσον.

Η Τότεναμ με την Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο ντέρμπι της αγωνιστής με τους κόκκινους να έχεουν πολλά παράπονα από την διαιτησία για την μη αποβολή του Χάρι για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σχολίασε τη φάση που έχει προκαλέσει τα έντονα παράπονα του Κλοπ και της Λίβερπουλ για τον διαιτητή της αναμέτρησης Πολ Τίρνεϊ.

Ο Χάρι Κέιν όρμησε με τις τάπες προς τα πόδια του Άντι Ρόμπερτσον, και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Κέιν προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και όλης της Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά σχολίασε ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ: Αν δεν ήταν αυτό κόκκινη κάρτα τότε πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι… Ο Ρόμπερτσον ευτυχώς καταλαβαίνει ότι αν μείνει στο έδαφος μάλλον θα περάσει τις γιορτές στο σπίτι του με νάρθηκα από το χτύπημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ